O MENI...

” MAN WITH A MAGIC HANDS “

... ŽIVLJENJE JE DANES...

Vizitka - MAN WITH A MAGIC HANDS

Sem Kunej Anton. Pred leti sem v zelo kratkem obdobju dvakrat utrpel zlom desnega zapestja. ko se je to zgodilo drugič, sem s pomočjo masaže hitreje okreval kot prvič. Nad tem sem bil zelo presenečen, tako se je v meni vzbudilo zanimanje o tem kakšen vpliv ima masaža na telo. Po poglobljenem preučevanju človeške anatomije me je pot kasneje med drugim pripeljala tudi do izobrazbe maserja klasične in športne masaže. Začel sem masirati prijatelje in kmalu se me je prijel vzdevek "Man with a magic hands". Po veliko pozitivnih kritikah ter s pogovorom z družino ter prijatelji, sem dobil idejo, kako do boljšega vsesplošnega počutja pomagati kar največ ljudem. In tako je nastala "Masaža na kolesih".

Od ekonomije do biologije...

Po osnovni izobrazbi sem živilski tehnik, vendar me je poklicna pot zanesla v ekonomske vode. Diplomiral sem iz ekonomije, pozneje tudi zaključil magisterij. Zanimanje za biologijo in anatomijo me je med drugim privedlo tudi do pridobitve izobrazbe za maserja klasične in športne masaže. Zanima me delovanje človeškega organizma, in tegobe, ki jih prinaša sodoben način življenja.
Rad bi pomagal ljudem do boljšega počutja, boljšega zdravja in zavedanja, da lahko z majhnimi spremembami poskrbimo za boljše življenje...

Rad imam življenje...

Rad imam šport, zanima me narava, zanima me življenje, zanima me človeški organizem... Masiranje mi predstavlja veselje ob postavljanju izzivov, kako pomagati, do boljšega počutja, boljšega razpoloženja, boljšega zdravja... Pri vsaki masaži si zastavim cilj, da bo stranka po masaži rekla "to je bila moja najboljša masaža do sedaj..."

Zdrava prehrana...

Ljubiteljsko me zanima tudi uravnotežena prehrana in zdrava kuhinja, ki jo želim približati zdravemu načinu prehranjevanja ob sočasnem uživanju v gurmanskih okusih. Tako kot je sprostitev pomembna za duha, tako je zdrav način prehranjevanja pomemben za telo. Stresnemu načinu življenja se je težko izogniti, zato sem tukaj jaz, da vam pomagam pri odpravljanju posledic le tega. Sem tudi dvakratni državni prvak v peki na žaru, predvsem zato, ker želim pokazati, da pri druženje in sprostitev ob žaru ne gre le za "kotlete in čevape..."

Po srcu športnik

Rekreativni šport je odlična metoda za sproščanje, vsak si lahko najde svoj način, kako bo s šprtom oz. gibanjem prispeval za boljše počutje in boljše stanje svojega organizma. Ljubiteljsko se ukvarjam se z več športi, rad kolesarim, rolam, rad obiščem kakšen hrib ali goro... Največ mi pomeni tek, ki me napolni z energijo in me pripravi na nove izzive... Rad se udeležim kakšnega maratona...

Vsak lahko piše, a ni vsak pisatelj...

Pomembne so podrobnosti, pomemben je dotik, pomembno je znanje…   …potrebna je čarobnost

Close Menu